Hvem arbejder  POC for

Tømrer- og snedkermestre

POC Beregnerfirma ApS benyttes først og fremmest af tømrer- og snedkermestre til udregning af tilbud i forbindelse med licitationer, men også i stor udstrækning til rådgivning om de gældende regler, licitationslov, indkøb m.v.

Entreprenørfirmaer

POC Beregnerfirma ApS benyttes af entreprenørfirmaer til regulær licitations-tilbudsberegning, men også til kontrol af egne udregninger. Ligeledes udregner vi mange tilbud i forbindelse med entreprenørfirmaernes egne udbud, så de på en bedre måde kan bedømme de indhentede tilbud.

Forhandlinger med leverandører og underentreprenører vedr. leverancer og entrepriser forbedres betydeligt, når man sidder med en professionel beregning foran sig.

Arkitekter og bygherrer

POC Beregnerfirma ApS benyttes mest af arkitekter og bygherrer til udarbejdelse af kalkulationer, før arbejdet udbydes i licitation, hvilket i mange tilfælde sparer arkitekterne og bygherrerne for betydelige beløb. På denne måde undgås ofte rettelsesblade, tryk af ændrede tegninger og dyre besparelses-runder. Prisoverskridelserne bliver opdaget før licitationen, og vi kan i mange tilfælde være behjælpelig med forslag til besparende ændringer.

Valmuemarken 9, 9000 Aalborg • Tlf. 98 39 21 11 • CVR: 41022388